Vaheldust armastavale inimesele on Pärnumaa suurepärane paik.

Veetsin lapsepõlve Pärnumaal Tootsis. Pärnusse asusin elama siis, kui läksin õppima Hansagümnaasiumisse. Pärast keskkooli töötasin Ammende Villas, kust hiljem viis tee pealinna restoranimaastikule. See oli põnev aeg. Võimalus töötada restorani Stenhus esimese naisjuhatajana oli kindlasti minu karjääri tipp.

Perekonda luues tulin tagasi Pärnumaale, sest Pärnu linn tundus laste kasvatamiseks ideaalne. Minu abikaasagi on Pärnumaalt pärit ja surfipisik on teda tugevalt Pärnu küljes hoidnud, mistõttu veetsime nädalavahetused niikuinii siin.

Pärnu on turvaline, piisavalt mitmekesine, kuid samas väike. Vahemaad on kiirelt läbitavad ka jalgratastega. Meile meeldib väga vabas õhus aega veeta, mida siinsete parkide rohkus ka võimaldab.

Neile, kes armastavad vaheldust, on Pärnumaa nii elamiseks kui ka töötamiseks suurepärane paik. Suvel on kogu aeg miskit toimumas, samas, kui talveperioodil on mõnus looduse rütmis puhata ja ootusrikkalt uueks hooajaks valmistuda. Siin on hea võimalus teha suuri asju, sest väiksuse tõttu on lihtsam õigeid inimesi üheskoos ja kiiremini tööle panna.

Oleme abikaasaga mõlemad loonud oma ettevõtted just Pärnusse. Rõõmsate Laste Festivali korraldades olen märganud, et pärnakad tunnevad uhkust oma innovaatilisuse ja ettevõtlikkuse üle, hindavad kvaliteeti, tervislikke eluviise ja rohelist linna.

Kati Ruubel

Festivali korraldaja

Loe veel lugusid: