Kodu rajamisel Pärnumaale saab määravaks rahulik ja turvaline keskkond.

Oleme mõlemad põlised pärnakad ja tulised Pärnu fännid. Pärast gümnaasiumi lõpetamist läksime Tallinnasse ja Tartusse kõrgkooli, kuid alati on olnud meis kindel teadmine, et kodu rajame me Pärnumaale. Alates siia kolimisest on Andres töötanud Fitek AS-is e-teenuste ärijuhina. Mina jäin lastega koju ja hakkasin taas aktiivselt käsitööga tegelema.

2015. aastal asutasin oma ettevõtte Lillen OÜ. Lisaks kirjutan laule ja laulan ansamblites Mirt ja Mirtel&Bänd ning olen kirjutanud 2 raamatut: “Kudumite lummuses” ja “Lõngast loomine”. Andres on IT-valdkonna kõrval tegev ka Pärnumaa Mesinduse Seltsi juhatuse liikmena ja korraldab kohalikele mesinikele mesinduse õppepäevi. Juba aastaid oleme ühiselt panustanud Avatud Talude Päeva Teispere Talus, samuti tantsime rahvatantsuansamblis Tuurit-Tuurit.

Lastega peredele on Pärnumaa suurepärane paik. Huvitegevuste ja -ringide valik on lai ning vahemaad on väikesed. Suurlinnaga võrreldes on ajaline kokkuhoid märgatav.

Ka Pärnus saab suurt ette võtta, kuid välissuhtlus avab laiemad võimalused ja avarama suhtluskeskkonna. Viimane loob omakorda võimalusi ja pakub väljakutseid, mille allikad on pealinnas või hoopis mõnes välisriigis. Meie tööd ja tegemised on suuresti piirideta, sest me ei tegutse ainult Pärnumaal. Andrese töökoht asub Tallinnas ja suure osa ajast teeb ta kaugtööd. Minulgi on palju tööalast suhtlemist väljaspool Pärnumaad.

Rahulolu tagab tasakaal – võimalus teha väljakutset pakkuvat tööd ning olla laste jaoks olemas ja näha nende kasvamist turvalises keskkonnas.

Piret Lilleste
OÜ Lillen asutaja

Andres Lilleste
AS Fitek ärijuht

Piret ja Andres Lilleste

looja ja ärijuht

Loe veel lugusid: