fbpx

Sign In

Avatud aiakohvik ja talupood, näeb tootmist ning Eesti suurimat tšillikasvatust

Tamme Aiandustalu

Maal Elamise Päeva alustame Tamme talus kell 12 talu ja tootmist tutvustava ringkäiguga.

Näitame Eesti suurimat tšillikasvatust, sest just suve teine pool ja varasügis on Tamme talus tšillide küpsemise ja saagikoristuse periood. Kiikame sisse tootmise köögipoolele, kus valmivad maitsvad ja vürtsikad Tamme talu tooted. Anname soovijatele head nõu, kuidas ise maal endale elamisväärne elu ja tulus amet leida.

Kutsume sind sisse astuma Tamme talu maitsetest ja lõhnadest tulvil täis maailma ning tutvuma maal tegutseva aiandustalu igapäevaste töödega. Lisaks saab taimede kasvatamisest huvitatud külaline hulgaliselt inspiratsiooni juba järgmiseks kevadeks uudsete köögiviljade ja ürtide kasvatamiseks ideid noppides.

Avatud on pop-up talupood ja aiakohvik. Maal Elamise Päeval oleme avatud 12-16.

Talust

Tamme aiandustalu on silmapaistvalt omanäoline pereettevõte, kus kasvatatakse ja väärindatakse maitse-, lõhna- ja ravimtaimi, tšillipipart ning marju.  Tamme talu toodeteks on vürts- ja gurmeemoosid, ürdisegud, marjateed, ürdisoolad, tšillid marinaadis, taimeteed ja ürdiõli.

Meile on väga oluline taimede looduslähedane ja mahe kasvatusviis ja tervislike, ilma lisaaineteta valmistatud käsitöötoodete kõrge kvaliteet.

Tamme talu mitmekülgse tootevaliku kujunemisel oleme silmas pidanud eelkõige eestimaalaste maitse-eelistusi, mida oleme omalt poolt rikastanud põnevate ürdiste maitsenüanssidega.

Tamme talu perenaise liigirikkast maitse-, lõhna- ja ravimtaimede kollektsioonaiast on aja jooksul välja kasvanud külastuskeskus kõigile taimedest- ja aiandusest huvitatud inimestele, kus külastaja saab tutvuda maailma erinevatelt kontinentidelt pärit söödavate ja rahvameditsiinis mitmel viisil kasutatavate taimedega.

Mis siin toimub?